Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Vin- och matfestivalen tillbaka i dubbel uppsättning

Personerna bakom vin- och matfestivalen Växthusfesten.
Rebecca Brage, Joakim Gumpert, Jon Birgne och Emma Weinerhall ligger bakom årets upplaga av Växthusfesten.

Det blir vinprovningar, vegetarisk mat och livemusik på Trädgården under årets upplaga av Växthusfesten. Vin- och matfestivalen med ett miljötänk går även från ett tillfälle till två i år.

ANNONS

Inför årets upplaga så har festivalen startat ett samarbete med Rebecca Brage, som ligger bakom populära instagramkontot Stockholmfood, och sommelieren Joakim Gumpert .

– Vårt mål är att besökarna ska vilja hänga på låset vid kl. 11, inleda med en brunch för att sen stanna ända tills festivalen stänger, säger Rebecca Brage i ett pressmeddelande.

Växthusfesten får dubbla datum i år. Vin- och matfestivalen intar Trädgården först 16 maj, sedan en gång till 12 september.

Bjuds på livemusik

För tillfället förs en stor global diskussion om mat och dryck och dess påverkan på miljön och hälsan. I ett pressmeddelande så skriver Växthusfesten att fokus i år därför kommer ligga på ärliga viner tillsammans med vegetarisk mat som passar till.

Utöver mat och vin så kommer festivalen även fyllas med musik från liveband och DJs.

Växthusfesten går av stapeln 16 maj och 12 september på Trädgården (Hammarby Slussväg 2). Festivalen pågår vid båda tillfällen mellan klockan 11 och 20. Entré kostar 200 kr och då ingår tre dryckesbiljetter.  Mer info kommer på festivalens facebooksida.

Trädgården, Hammarby Slussväg, Stockholm, Sverige