Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Omnipollo flyttar in på Hobo – styr ölfestival i mikroformat

Omnipollos grundare Henok Fentie och Karl Gradin
Omnipollos grundare Henok Fentie och Karl Gradin.

Den sista juli flyttar Omnipollo in på Hobo Hotel och anordnar en ölfestival i mikroformat. Då kan besökare smaka osläppt öl på tapp från bryggeriet i Sundbyberg och delta i en streamad provning med bryggaren och grundaren Henok Fentie.

ANNONS

Karl Grandin och Henok Fentie grundade mikrobryggeriet Omnipollo för drygt nio år sedan.

Tidigare har de hyrt in sig och producerat sin öl hos befintliga bryggerier runtom i världen, men under våren fick Omnipollo ett eget hem när de tog över kyrkan där Sundbybergs köksbryggeri tidigare höll till.

Den 31 juli får Hobos besökare chansen att smaka en mängd olika öl från bryggeriet när de anordnar en ölfestival i mikroformat på hotellet.

Bland annat blir det premiär för en Pale Ale, som är så färsk att den ännu inte fått ett namn. Dessutom erbjuds en streamad provning från hotellrummet med ett urval av Omnipollos öl, som leds av bryggaren Henok Fentie.

– På grund av pandemin har i stort sett alla ölfestivaler och andra evenemang där vi presenterar vårt sortiment för publik gått i stå. Det känns roligt att komma tillbaka till Hobo och göra något för den ölintressade besökaren, säger Karl Grandin som tidigare ställt ut sin konst på hotellet.

Hobo Hotel, Brunkebergstorg, Stockholm, Sverige