Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Sommarklubben F12 slår upp dörrarna – med sittande servering

F12, Victor Eriksson, Sabri Debesai, Christian Fang.
Victor Eriksson, Christian Fang och Sabri Debesai drar i trådarna på F12-terrassen i sommar.

Till helgen slår sommarklubben F12-terrassen upp dörrarna. Den här sommaren ligger fokus på en sittande servering med sydamerikansk mat, goda drinkar och härlig stämning.
– Man ska kunna uppnå eufori även sittande, säger nöjesansvariga Victor Eriksson.

ANNONS

Den populära terrassen och trappan med utsikt över Rosenbad och Riddarholmen brukar vanligtvis köra klubb varje dag, hela sommaren. Den här säsongen har man på förekommen anledning fått ändra upplägget för att efterleva regler om social distans.

Sittande servering med festlig stämning

– Vi har jobbat baklänges med när vi ska öppna och hur vi ska öppna. Vi kommer att ha sittande gäster och att bygga en trevlig fest kring det nu när man inte kan stå på ett dansgolv och röja loss, säger Victor Eriksson som är nöjesansvarig på F12 sedan två år tillbaka.

Det här året har Christian Fang och Sabri Debesai värvats till nöjessteamet, där även Samin Adjoudani som sköter artistbokningarna ingår sedan tidigare.

Nattöppet kök och dj:s på kvällarna

Trots att de nu har skiftat fokus från att vara en regelrätt dansklubb till en sittande servering kommer de fortfarande att ha dj:s på kvällarna. På menyn hittas lyxigare finger food och cocktails med inspiration från Sydamerika.

Dessutom köket kommer att hålla öppet sent in på natten.

– Det kommer att addera till hela F12-upplevelsen. Vi ska göra det så mysigt som det går. Det blir färgglatt och trevligt. Man ska kunna uppnå eufori även sittande, säger Victor Eriksson.

Fredagen den 3 juli går premiären av stapeln, därefter håller sommarklubben öppet onsdag-lördag klockan 19-03.

ANNONS
Fredsgatan 12, Fredsgatan, Stockholm, Sverige