Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

Ny nöjesboss på YUC fixar fest hela veckan

Alberto Canas tar över nöjesrodret på restaurangen YUC
Alberto Canas ska få fart på YUC igen.

YUC på Norrtullsgatan har tappat lite av sin forna glans. Nu har de tagit in en ny nöjesboss för att vända på skutan och ställer dessutom till med en veckolång fest.

I mars fyller restaurangen YUC Mexican fyra år och för att att fira ställer de till med en fest som varar hela veckan.

Chef för det hela är den nya nöjeschefen Alberto Canas som hoppade på YUC vid årsskiftet, ett YUC som på sistone fått lite kritik för att svaja lite.

– Problemet med YUC har varit att du aldrig vet vad du fått. Men vi har tagit ett stort omtag. För det första har vi tagit tillbaka klassiska rätter, de som vår publik alltid uppskattat. Nu består menyn till hälften av den sortens rätter. Vidare har vi en ny kock, två hovmästare istället för en och det har redan gett resultat, säger han.

Tagit tillbaka klassiska rätter

Alberto Canas

Firar fyra år en hel vecka

För att vända på skutan, har Alberto även hämtat in bartendern Diego Cavieres från Fasching samt Jamie Anderson Doumbia, båda med lång erfarenhet i krogbranschen.

Dessutom, för att fira att YUC fyller fyra år, har de bestämt sig för att viga en hel vecka åt födelsedagsfestande: Från och med 4 mars bjuder de in grannar, vänner och gäster för att fira med olika evenemang, inbjudna DJ:s  och med en specialmeny.

Niike Rietz gör sin första DJ-spelning på YUC 8 mars

Niike Rietz är inbjuden på YUC:s födelsedagsvecka och gör sin första DJ-spelning där 8 mars.

 

YUC Mexican, Norrtullsgatan, Stockholm, Sverige