Möja Värdshus & Bageri välkomnar öluffare efter nyrenovering

Sedan Möja Värdshus & Bageri fick nya ägare har skärgårdskrogen genomgått en omfattande renovering. Nu öppnar restaurangen igen i ny regi.
– Vi kommer äntligen att kunna erbjuda våra gäster en helhetslösning med såväl mat som boende året runt, säger Klara Grivans som ska driva verksamheten ihop med sin make.
Den 4 juni slog Möja Värdshus & Bageri upp dörrarna igen efter ett ägarbyte. Nu har det permanentboende paret Cesar och Klara Grivans, som sedan fyra år tillbaka driver Möja Vandrarhem, värvats för att sköta driften även här och på så vis erbjuda sina gäster både mat och boende året runt.
– Sommartid vill vi satsa ännu mer på bageriverksamheten för att locka fler besökare till Möja och samtidigt hålla en tradition vid liv då man bakat bröd på bageriet sedan 1951, säger Klara Grivans i en kommentar.
Svenska klassiker på menyn
Köket kommer att servera svenska sommarklassiker såsom SOS tallrik, toast skagen och rimmad lax, men även fish ’n chips och kroppkakor.
– Vi är säkra på att många stockholmare kommer att söka sig ut i skärgården och då gäller det att vi kan möta dem på ett säkert och tryggt sätt. Vi håller tummarna för fint väder vilket möjliggör för servering utomhus, samtidigt som vi väljer att öppna med färre antal bord i själva matsalen, avslutar Klara Grivans.