Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Vasastadskrogen Buco Nero har förvandlats till Capannone

Buco Nero har förvandlats till Capannone.
Buco Nero har förvandlats till Capannone.

Italienska Buco Nero slog upp dörrarna i Vasastan för tio år sedan. Nu har restaurangen fått ett nytt utseende och bytt namn till Capannone – men menyn är fortsatt italiensk.

ANNONS

För 15 år sedan grundade den före detta tv-kocken och restaurangentreprenören Sacha Smederevac kafékedjan Caffé Nero. Fem år senare följde Buco Nero på Roslagsgatan 4.

Nytt utseende och färre sittplatser

Efter en större renovering har den klassiska restaurangen nu fått en mer ombonad varm atmosfär med färre sittplatser – och bytt namn till Capannone.

– Det är roligt att se hur Vasastan och framförallt Roslagsgatan har blivit en samlingsplats för den medvetna Stockholmsbon i jakt på kvalitativ mat. Vi hoppas att Capannone kan bidra till den utvecklingen ytterligare, säger Sacha Smederevac.

Det är roligt att se hur Vasastan och framförallt Roslagsgatan har blivit en samlingsplats för den medvetna Stockholmsbon i jakt på kvalitativ mat.

Sacha Smederevac

På menyn hittas italienska rätter med inspiration från New York, däribland färsk handgjord pasta och en bred à la carte med fisk, kött och skaldjur som alltid följer säsong.

Capannone Stockholm, Roslagsgatan, Stockholm, Sverige