Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Restaurangerna som har öppet på midsommarafton

Midsommarmys på Bonnie's
Midsommarmys på Bonnie's
Prinsen
Käka på Prinsen på midsommarafton.

Du behöver inte åka till skärgården för att hitta midsommarkänslan. Och vill du nobba sill och nubbe slår vi ett slag för pasta på fredag istället.

ANNONS

Visst, midsommarafton är heligt. En helgdag att helga. Men trots det finns det krogar som är moderna nog att hålla öppet på midsommarafton. Skippar du skärgårdsutflykten och stannar i stan har vi satt i hop en lista på restauranger åt dig. Glöm inte att boka bord.

 1. Fåfängan. Med utsikt över saltsjön och med en klassisk midsommarbuffé på menyn kanske den här krogen på söder kan funka som en ersättning till livet på landet
  Adress: Klockstapelsbacken 3
 2. Sturehof. Här hittar du också svenska klassiker, mitt i stan och med garanterat folkliv och bra vimmel.
  Adress: Stureplan 1
 3. China. Sishuankrogen på Ringvägen sväljer stora sällskap, har en livlig atmosfär och bjuder på smaker långt ifrån sill och dill. Kul.
  Adress: Ringvägen 110
 4. Prinsen. Ytterligare en Stockholmsklassiker som vet att ta hand om dem som blivit kvar i stan denna helg.
  Adress: Mäster Samuelsgatan 4
 5. Linguini. Vasastans italienska pärla. Pasta på midsommar – låter inte det befriande!
  Adress: Frejgatan 48.
 6. Bonnie’s på Bank hotel. Käka middag i det gamla bankpalatset som numera också är hotell. En av Stockholms häftigaste kroglokaler
  Adress:Arsenalsgatan 6
 7. Berns asiatiska. Klassikern i Berzelii park stänger inte för att det råkar vara midsommar. Byt ut en sorts rå fisk, mot en annan helt enkelt.
  Adress: Berzelii park
 8. Riche. Ytterligare en Stockholmsklassiker som håller dörrarna öppna för er som knyter en krans på stan snarare än på landet.
  Adress: Birger Jarlsgatan 4
 9. The Hairy Pig. Turistfavoriten i Gamla stan lagar en sorts blandning av jaktstugemat/ pubmat och spanska tapas och får tillresta gäster att klappa händerna av förtjusning. På hemmaplan är de inte lika kända, men håller öppet på midsommar – så läge att testa?
  Adress: Lilla Nygatan 13

Prinsen, Mäster Samuelsgatan, Stockholm, Sverige