Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Matkonsulatet stänger – öppnar nytt på Söder

Matkonsulatet stänger.
Matkonsulatet stänger.

Matkonsulatet på Kungsholmen klappar igen – för att återuppstå på annan plats. Tills dess öppnar samma kroggäng Hallmans på Söder.

ANNONS

Pablo Perez Sköldin, Oriol Ivern och Linnea Thomasson på Matkonsulatet har nu gått ut med att de stänger krogen på Kungsholmen den 20 december, det rapporterar White Guide.

Att de stänger beror bland annat lokalens begränsningar, där de till exempel inte får ha öppet senare än klockan 22, framgår av artikeln.

Ska återuppstå under 2019

Planen är att låta den populära tapasrestaurangen återuppstå på annan plats under 2019, men exakt när eller var vet man inte än.

Ägarna låter också meddela att de så länge öppnar Hallmans på Timmermansgatan 39 på Södermalm kring den första advent.

Öppnar Hallmans på Södermalm

Det blir en matbutik med egenimporterade produkter från Spanien och Frankrike, samt närproducerade svenska råvaror – men de kommer också att laga mat.

Totalt kommer Hallmans ha plats för 13 gäster inomhus, varav ett bord för 3-4 personer går att boka, när vädret tillåter öppnas även en uteservering med plats för 20 personer.

Hallmans kommer att ha öppet mellan 12.00-21.00 onsdag till lördag, fram till den 20 december. Då slår de igen för semester och öppnar åter i februari. 

Stockholm, Sverige