Michelinkock lagar pizza i Vasastan – Allt om Stockholm
Sayan Isaksson byter Japan mot Italien.
Sayan Isaksson byter Japan mot Italien.

Michelinkock lagar pizza i Vasastan

Krog 

Från Sushi till Pizza. På onsdag byter den Michelinhyllade kocken Sayan Isaksson sina fiskknivar mot en pizzaslicare när han gör ett gästspel på fastfood-restaurangen Lådan.

ANNONS

På den nystartade restaurangen Lådan avlöser gästspelen varandra. Den här gången är det Sayan Isaksson, landets mest berömde (och hyllade) sushikock som hoppar på den italienska trenden när han lämnar Imouto för en kväll för att baka pizza

– Det är ju ingen hemlighet att många av toppkockarna ofta är väldigt förtjusta i enkel men bra streetfood och vi hoppas kunna vara med och utgöra en plattform där de kan komma förbi och köra den grejen med oss. Sayan kommer göra sin egen version av vad en pizza kan vara så det kommer snarare vara experimentellt än konventionellt, säger Jon Widegren som driver Lådan.

Stor skillnad

Sushi och pizza låter så långt ifrån varandra som man kan komma. Har gästspelstrenden gått för långt? Det finns bara ett sätt att ta reda på det: Onsdagen 10 maj mellan 17-22 på Luntmakargatan 63.

Allt om Stockholm AB ansvarar inte för kommentarerna nedan, den som skriver en kommentar är själv ansvarig för sin kommentar.
Våra bästa helgtips direkt 
i mejlen – varje fredag!

Läs fler krogartiklar

Film

Restfest ska få oss att slänga mindre mat

Surströmmingspremiär på torsdag
Krog

Stinkande premiär för årets surströmming

Krog

Han tar ”chinatown” till Hornsgatan

Kafé

Lämnar Brillo för att starta eget bageri

Krog

Burgarkedja satsar på Söderpubliken

Krog

Därför stänger stjärnkocken sin sushikrog