Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

Winter wonder land – utomhusbar på At-Six tak

takbaren på hotel At six, Stockholm Under Stjärnorna blir en vinterpark
Hej hej mitt vinterland, högst upp på Brunkebergs torg.

För ett par dagar sedan öppnade Urban Deli en cocktailbar på sitt tak. Nu ger sig At Six in i matchen och öppnar en vinterpark på sin terrass 48 meter över havet.

 30 november öppnar Stockholm Under Stjärnorna, hotellet At Six:s takterass återigen upp sina dörrar – nu som ett vinterland. Det fylls med olika vinteraktiviteter och köket serverar rykande het mat och klassiska varma drycker.

En del av parken förvandlas till en curlingarena med fem banor

Henrik Jakobsen

Det blir även livespelningar på en musikscen och på söndagarna kör man visningar av filmklassiker vid utomhusbion.

– Vårt bar- och restaurangkoncept uppgraderas till en ”winter wonderland-edition”. Säsongen uppmärksammas med varma drycker och gulaschsoppor som kompletterar det ordinarie utbudet av mat och dryck. Utöver det kommer en del av parken förvandlas till en curlingarena med fem banor. Våra gäster får tävla mot varandra i Eisstock, en österrikisk version av curling, avslutar Henrik Jakobsen som jobbar på Stockholm Under Stjärnorna.

Vinterpark kommer att hålla öppet hela vintersäsongen från onsdag till söndag, från eftermiddag till kväll.

Mer fest på taken

Ett par hundra meter bort, på Sveavägen har Urban Deli också alldeles nyss öppnar bar i en kupol på taket. Nu återstår bara att se vilka fler av sommarens utomhussuccéer som återuppstår i vinterskrud.

Hotel At Six, Brunkebergstorg, Stockholm, Sverige