Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Urban Deli öppnar ny restaurang i city

I höst öppnar Urban Deli på Åhléns City.
I höst öppnar Urban Deli på Åhléns City.

Urban Deli slog först upp dörrarna i ett gammalt postkontor i hippa Sofo 2009. Snart hade krogen ynglat av sig i Sickla och för ett par år gjordes ytterligare en storsatsning på Sveavägen. I höst är det dags för restaurangen att bryta ny mark igen när man flyttar in på Åhléns City.

ANNONS

Det började med svenskfranska Café Å Lait på gatuplan, sedan Sally Voltaire och systrar, storsatsningen Pane Fresco signerad Paolo Roberto, Vete-Katten, Joe & The Juice och så Panini för drygt en månad sen. När Åhléns City återigen bygger om fortsätter de att satsa stort på mat.

Öppnar i september

I september adderas ytterligare ett restaurangkoncept till varuhuset när Urban Deli öppnar. Restaurangen blir Urban Delis fjärde i Stockholm och kommer att servera frukost, lunch, mellis och middag med plats för ett 30-tal sittande gäster.

Utöver det kommer ett stort fokus att ligga på take away-sortimentet.

Fler nyheter på varuhuset

Dessförinnan nyöppnar Hemköp som just nu genomgår en totalrenovering. När det är klart, i slutet av augusti, kommer butiken att vara försedd Nordens största själv-utcheckning för att minimera köer. Dessutom kommer den att ha en blomsteravdelning med egen florist och en större avdelning med typiskt svenska livsmedel, tänkta att tilltala turister.

Under året planeras även fler nya, än så länge okända, koncept och butiker att öppna i varuhuset, enligt företaget. 

Åhléns City, Klarabergsgatan, Stockholm, Sverige