Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Farsta centrum blir ett allkonstverk

1000 kvm i Farsta C blir ett allkonstverk
1000 kvm i Farsta C blir ett allkonstverk

Övergivet kontorslandskap i Farsta blir konst-och filmprojekt.
Publiken får dra på sig en vit mask för att promenera runt på 1000 kvadratmeter där varje val du tar påverkar konstupplevelsen.

ANNONS

Regissören Jimmy Meurling, upphovsman till allkonstverket ”Satans demokrati”, ”Satans delirium”, ”Satans död” och ”Satan the Movie” i Sickla, är tillbaka med en ny produktion

Med vit mask släpper vi publiken fri

Jimmy Meurling

9 november är det urpremiär för konst- och filmupplevelsen ”ShopEatDie” i Farsta Centrums källarvåning som involverar 70 projektorer på 1000 kvadratmeter med över 100 timmar film.

– Från ett äventyr till ett annat. Jag har de senaste åren valt att utforska den omslutande scenkonsten, vilket innebär att publiken själv via sin nyfikenhet utforskar spelplatsen och berättelsen. Med vit mask släpper vi publiken fri, denna gång på en yta av 1 000 kvadratmeter stor labyrint. , säger Jimmy Meurling, projektledare och regissör, ShopEatDie.

Tio dagar kvar att leva

ShopEatDie handlar om Richard S är konstnären som har tio dagar kvar att leva. Du stiger ner för trappan och in i en gigantisk labyrint på 1 000 kvadratmeter. Är du en betraktare eller medskapare till hans sista konstverk? ShopEatDie är en fortsatt utforskning av den omslutande scenkonsten, där publiken själv styr över sin upplevelse genom att vandra fritt runt i scenografin.

Läs mer här

Fakta

3 x Satan

Hösten 2015 hade teater- och konstprojektet Satans demokrati premiär i ett gammalt kontorskomplex på Nobelberget i Sickla – en 3 550 kvadratmeter stor konst- och teaterupplevelse.

Projektet blev väldigt framgångsrikt och utvecklades till en trilogi som lockade 17 000 besökare under de tre år som projektet pågick.

Farsta, Stockholm, Sverige