Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

De styr filmvisning utomhus – med livegig och mexikanskt käk

Panoramica och CinemaQueer arrangerar filmvisning av A Girl's Band på Reimersholme Hotel.
Panoramica och CinemaQueer arrangerar filmvisning av A Girl's Band på Reimersholme Hotel.

I slutet av juli går filmfestivalerna Panoramica och CinemaQueer ihop och arrangerar en filmvisning på Reimersholme Hotel. På reportoaren står Marilina Giménez dokumentär A Girls Band, dessutom bjuds det på livespelning och mexikansk mat.

ANNONS

Den här sommaren arrangerar Stockholms latinamerikanska filmfestival Panoramica och CinemaQueer en gratis utomhusvisning som en del av International Pride Community på Reimersholme Hotel.

Livegig och mexikansk mat

Under kvällen visas Marilina Giménez punkiga film A Girls Band (Una Banda de Chicas). Här skildrar basisten och filmskaparen Argentinas musikscen utifrån kvinnliga musikband – och ger en inblick i hur det har varit för dem att verka inom en mansdominerad och sexistisk musikindustri.

Innan filmvisningen bjuds det även på latinamerikanska musiktoner från Liliana Zavala med hennes band Naranjo / Zavala duo. Köket serverar mexikansk mat kvällen till ära.

Kvällen den 28 juli inleds klockan 20.00 med musik följt av filmvisning vid 22.00.

På grund av den rådande situationen är kapaciteten begränsad till 50 personer som får registrera sig att för att få ett par trådlösa hörlurar kopplade till visningen som sker på ett område av hotellet med utspridda platser.

Reimersholme Hotel, Reimersholmsgatan, Stockholm, Sverige