Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Tre mysiga kvartersbiografer som har öppet på juldagen

På Capitol bestäms priset på en plats efter hur skönt du sitter i biosalongen. Dessutom finns små bord till bubbel, kaffe eller snacks.
Bio Capitol håller öppet på juldagen.

På juldagen är det för många tradition att gå på bio. Vi har hittat tre små mysiga kvartersbiografer som håller öppet – och en som visar gratis bio på självaste julafton.

ANNONS

Zita Folkets Bio

Biografen på Östermalm är Stockholms äldsta i drift och passar bra för dig som gillar mer intima salonger. Zita håller öppet på juldagen då de bland annat visar Frost 2 som har premiär, A Marriage Story med Adam Driver och Scarlett Johansson med mera.

Dessutom visar de gratis bio på julafton för dig som behöver en paus från julfirandet. Kolla in hela programmet här.

Birger Jarlsgatan 37, Östermalm


Bio Capitol

Sedan ett och ett halvt år tillbaka har Vasastan sin egen kvartersbiograf. På juldagen visar de förutom de två premiärfilmerna Frost 2 och den svenska musikalfilmen En del av mitt hjärta med texter av Tomas Ledin, även klassiker som Äppelkriget (1971), Ronja Rövardotter (1984) och Ensam hemma (1990), samt rymdfilmen Star Wars: The Rise of Skywalker  och Downton Abbey, med mera. Kolla in hela programmet här.

Sankt Eriksgatan 82, Vasastan

ANNONS


Bio Rio

Den mysiga kvartersbiografen i Hornstull har funnits sedan 1943. Här brukar man inte bara visa vanliga filmer och barnfilmer utan även opera, teater och balett på bio – och anordna filmfrukoster. På juldagen vill de inte vara sämre, då blir det maskeradvisning när besökare uppmanas komma som sin favoritkaraktär från Frost. Kolla in hela programmet här.

Hornstulls strand 3, Södermalm

Stockholm, Sverige