Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Här kan du fortfarande gå på bio – ha salongen för dig själv

På Capitol bestäms priset på en plats efter hur skönt du sitter i biosalongen. Dessutom finns små bord till bubbel, kaffe eller snacks.
Bio Capitol erbjuder privata filmvisningar till rabatterat pris.

Har du och kompisgänget drömt om att ha en biosalong för er själva? Nu satsar Bio Capitol i Vasastan på privata visningar i coronatider.

ANNONS

Sedan coronavirusets spridning blev ett faktum i landet har Stockholms biografer haft det tufft. Medan vissa har beslutat sig för att stänga tar andra till kreativa lösningar. Bio Capitol i Vasastan ligger bakom ett sådant exempel.

Kraftig rabatt på privata biovisningar

På sin Facebooksida skriver kvartersbiografen nu att det är möjligt att köpa en privat visning av valfri film från repertoaren, till ett kraftigt rabatterat pris, på en av salongens ordinarie biotider.

För dig som är intresserad av biobesök överlag håller också Svenska Bios biografer Grand Sveavägen och Victoria öppet än så länge. 

Flera biografer har stängt

Som en följd av coronaläget kom i veckan beskedet om att Filmstaden stänger sina biografer tills vidare. Istället blir flera bioaktuella filmer tillgängliga på nätet redan nu genom strömningstjänsten SF Anytime.

Även den privatägda kvartersbiografen Bio Rio i Hornstull har pausat verksamheten i väntan på att coronavirusets spridning ska bromsa.

”Vi gör det av hänsyn till besökare, personal och helt krasst, Rios överlevnad” skriver de i ett inlägg på Instagram.

ANNONS
Bistro Capitol, Sankt Eriksgatan, Stockholm, Sverige