Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Stockholmsmässan bjuder in till gratis drive in-bio

Den 18-20 september blir det drive in-bio på Stockholmsmässans parkering.
Den 18-20 september blir det drive in-bio på Stockholmsmässans parkering.

I mitten av september bjuder Stockholmsmässan och SF på drive in-bio på parkeringen intill mässhallarna. Biljetterna är gratis men finns endast i begränsat antal. Tävla om biljetter för att säkra din plats.

ANNONS

Sedan våren har Stockholmsmässans verksamhet fått ta en paus, men nu arrangerar mötesarenan för första gången drive-in-bio på sin parkering tillsammans med SF Anytime.

– Vi garanterar en coronasäker kulturupplevelse i storformat, säger Marta Jarzabek Hulthén, marknadsprojektchef på Stockholmsmässan i en kommentar.

Den 18-20 september visar de filmerna A Star is Born, The Peanut Butter Falcon och LasseMajas Detektivbyrå: Tågrånarens hemlighet.

Biljetterna är gratis, men du måste tävla för att få tag i en (det gör du här). Tävlingen pågår till och med 6 september.

Fakta

Här är filmerna som visas

LasseMajas Detektivbyrå: Tågrånarens hemlighet
Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin stora chans att få upprättelse, att visa att de visst kan lösa brott! Filmen är barntillåten.
Visas lördag 19 september kl 12.30, söndag 20 september kl 11.00 och kl 13.30

A Star is Born 
Amerikansk musikalisk dramafilm från 2018, producerad och regisserad av Bradley Cooper som vi också ser i huvudrollen tillsammans med Lady Gaga. Efter en spelning slår sig den alkoholiserade artisten Jackson ”Jack” Maine ner på en bar där han träffar och blir kär i den unga barsångerskan Ally Campana. Jack lyckas övertala Ally att sjunga tillsammans med honom på scen, och hon blir genast en sensation. Medan Allys stjärna stiger blir Jacks alkoholmissbruk allt värre.
Visas fredag 18 september kl 20.30, lördag 19 september kl 20.30, söndag 20 september kl 16.00

The Peanut Butter Falcon
Amerikansk dramakomedi om Zak, en 22-årig kille med downs syndrom. Hans största dröm är att bli en professionell wrestler, och att få gå i skola hos sin stora hjälte The Salt Water Redneck. För att förverkliga sin dröm rymmer Zac en natt från sitt särskilda boende, och på vägen träffar han tjuven och fiskaren Tyler. Zacs vårdare Eleanor hinner snart ikapp dem, och tillsammans fortsätter de tre mot wrestlingskolan.
Visas fredag 18 september kl 18.00, lördag 19 september kl 15.00 och 18.00, söndag 20 september kl 19.30

Källa: Stockholmsmässan/SF Anytime
Stockholmsmässan, Mässvägen, Älvsjö, Sverige