Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Succétanter fortsätter showa

Lill-Babs, Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson.
Still going strong, efter 183 år på scenen.

Till helgen blir det nypremiär för showen som heter Tillsammans 183 år på scenen med Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmkvist och Anne-Louis Hanson.
Föreställningen spelas fram till 7 maj 2017.

ANNONS

Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson, några av landets mest folkkära och mest fantastiska artister, kommer att avsluta sin bejublade vårturné genom att uppträda på Intimans scen.

På den tiden det begav sig

Ann-Louis, Lill-Babs och Siw på den tiden det begav sig

Full rulle sedan 50-talet

Sedan femtiotalet har Lill-Babs, Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson stått på scen. Tillsammans har de skrapat ihop 183 år och de firade med en vårturne´som de nu förlänger med några föreställningar på Intiman med start 28 april.  Sångerskorna river av hits och berättar anekdoter från artistlivet ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund

Fakta

Fler tanter som gör succé

Efter en utsåld vinter och vår gör tanterna comeback igen till hösten. Stadsteaterns  grand old ladies spelar i  föreställning Nattorienterarna, om två tanter som möts i skogen och pjäsen är skriven av Kristina Lugn.

– Det är stort jubel varje kväll och jag förstår inte varför det är så märkvärdigt egentligen. Men det är otroligt fint med all kärlek från publiken, säger Meta Velander.

Läs vår artikel om vad som händer på Stadsteatern här. 

 

Intiman, Odengatan, Stockholm, Sverige