Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Yoga med stans bästa utsikt

Taks yogainstruktör Johanna Ljunggren högst upp på ett tak.
Taks yogainstruktör Johanna Ljunggren högst upp på ett tak.

Tak och At Six löper hela linan ut och startar yogaklasser på sin takterras. Passar inte det guidar vi till mer utomhusyoga i stan.

ANNONS

Yoga, en takterass, och nyttig mat. Släng i Brunkebergstorg i den mixen och så får du det som känns allra mest modernt i försommar Stockholm just nu.

Det är precis vad hotellet At Six har gjort. Det går knappast att bli mer ”lifestyle” än såhär – det vill säga deras nya yogaklasser uppe på hotellets takterass där du för det facila priset på nästan 400 kronor får en pass och en frukost under bar himmel.

För den som letar efter balans via yogan men samtidigt en mer balanserad ekonomi finns det andra utomhusklasser såhär års. (Förvisso inte med stans bästa utsikt)

  1.  Mellan 28 maj och 19 augusti kan du yoga utomhus i Kronobergsparken. Klasser mån, tis, tors och fredag kl 17.30.  Söndagar 14.00. Drop in kostar 100 kr. Ta med egen matta. Läs mer här.
  2.  Mjuk hathayoga med inslag av yin, i gröngräset på Nytorps gärde mellan Björkhagen och Kärrtorp. Ta med egen matta eller en stor handduk. Tider och priser hittar du här
  3. Tänk att få yoga vid Åkeshovs slott i Bromma. Det är inte alls omöjligt för nu är säsongen igång även här.Hatta, flow och vinyasa., Läs mer här

 

Har du fler tips på utomhusyoga? mejla oss

Tak, Brunkebergstorg, Stockholm, Sverige