Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Här är årets mest lästa artiklar 2019

Här är årets mest lästa artiklar 2019
Här är årets mest lästa artiklar 2019.

Stans första klubb med 07-tillstånd, takterrasser, loppisar, hundvänliga ställen och inte minst Jerka Johanssons mackrestaurang – det är ämnena som lockat mest läsning hittills under året. Här är Allt om Stockholms mest lästa artiklar 2019.

ANNONS
 1. Eventhuset i Västberga har fått 07-tillstånd
  Nyheten om att Eventhuset (som även byter namn till Loftet) får ha öppet för dans till 07 var minst sagt en stor grej, både för Stockholms klubbscen och er läsare. Att de bara får servera folköl och energidryck är en annan historia. Under årets sista månad lästes artikeln så mycket att den slutade som årets mest lästa artikel på alltomstockholm.se

  Eventhuset i Västberga, nu öppet till 07, Niklas Psarros. Byter namn till Loftet.

  Niklas Psarros satsar på 07-tillstånd. Foto: Mats Wurnell

 2. Takterrasser för soliga dagar i Stockholm
  Många var vi som längtade efter vårsolen och var nyfikna på var man njuta av det fina vädret, därför tog vår guide till stans takterrasser och uteserveringar hem en andraplats på listan.

  20 takhäng för soliga dagar.

  Kollage: Sandra Eriksson/Pressbilder

 3. Sandhäxan ska göra Stockholms bästa mackor
  Artikeln om smörgåskrogen Sandhäxan var också en av de som välte internet. Men om det var restaurangägaren och Bonusfamiljen-skådisen Erik ”Jerka” Johansson ni egentligen ville läsa om, eller om ni bara var hungriga på mackor lär vi aldrig få veta.

  Duon bakom Sandhäxan. Foto: Johan Thornton

  Duon bakom Sandhäxan. Foto: Johan Thornton

 4. Här är tio loppisar du inte får missa
  Guiden till redaktionens favoritloppisar i Stockholmsområdet var det många som kollade in. Där tipsade vi om allt från backluckeloppisar, till möjligheter att fynda sällskapsspel. Glöm inte att hålla utkik efter en ny loppisguide den här våren.

  ANNONS

  Fyll bakluckan!

  Foto: Arkivbild

 5. Pride 2019 – här är hela programmet
  Pridefestivalen i Stockholm var för många sommarens händelse, åtminstone om vi ska tro er läsare som ville veta allt som hände under festivalveckan. 

  Pride Park.

  Pride Park. Foto: Wilhelm Jaresand

 6. Hundvänliga ställen
  Under början av 2019 publicerade vi en artikel om hur stockholmarna skämmer bort sina hundar – samtidigt guidade vi till 13 schyssta ställen där din hund kan få testa livet som slottshund, där både hund och matte/husse får äta middag och massa andra ställen där du lyxar med – och shoppar till – din hund. Den landade också en plats på listan.

  ”Man vill gärna ta med sig hunden överallt”, säger Annika Ottoson, ägare till den lilla yorkshireterriern Heidi på 1,6 kilo. I dag sitter de tillsammans i baren på Balzac på Odengatan.

  Annika Ottoson och Heidi på Balzac. Foto: Pekka Päkkö


BUBBLARE

Utöver Topp 6 från 2019 seglade även ett par gamla artiklar upp bland de mest lästa artiklarna i år.

En guide till stans bästa hamburgare verkar heller aldrig slå fel, särskilt inte när det är killarna från sajten Burgerdudes som hjälper oss att lista stans tio bästa burgarställen. Artikeln gjordes förra våren men läsningen fortsatte även 2019.

Vilka artister som skulle spela på den gångna sommarens Lollapalooza i Stockholm avslöjade vi redan i slutet av förra året, men artikeln lockade av förklarliga skäl mycket läsning även detta år inför festivalen. Redan nu kan ni också läsa om vilka som dyker upp på Lollapalooza 2020 när festivalen återvänder till Gärdet.

En gammal nyhet från 2018 om att den stackars Harakiri-korvgubben i Gamla Stan inte fick något nytt tillstånd för sin korvkiosk seglade också upp bland årets mest lästa. Mannen med världens starkaste korv har minst sagt blivit en legend.

Stockholm, Sverige