Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Ny trampolinpark öppnar på Värmdö

Såhär hoppar kanske inte dina barn, men det ser ändå coolt ut.
Såhär hoppar kanske inte dina barn, men det ser ändå coolt ut.

Studsande trend. Vuxna får akta ryggen, men för barn är det lite av ett himmelrike. Nu öppnar en trampolinpark ute på Värmdö.

ANNONS

Bounce i Kungens kurva begärdes i konkurs. Och även om det fortfarande är oklart hur det hela slutar har en ny studsmatteaktör passat på att etablera sig i Stockholm.

I Coops gamla lokaler, vid Värmdö marknadsplats, öppnar nämligen företaget Yoump en ny trampolinpark.

Premiären sker 4 maj. 

Men de nöjer sig inte där. Ytterligare två parker är på gång i Stockholmsområdet: den ena vid Bromma blocks köpcentrum och den andra i Arninge.

Nära 70 trampoliner

Värmdöparken kommer att rymma mellan 50-70 trampoliner eller studsmattor. Det finns hopptorn, supertramps, airtrack, foamput och en stor uppblåsbar luftskudde.  Parken uppger att de jobbar med personal som har erfarenhet av gymnastik, parkour och freerunning. De ska i sin tur lära ut volter och tricks för dem som vill.

– Vi har väntat på rätt läge, vi ser verkligen fram emot att öppna i det välbesökta området vid Värmdö marknadsplats. Det finns gott om kommunikationer hit vilket möjliggör för många att snabbt och lätt kunna ta sig hit för shopping, mat och aktiviteter. säger marknadschef Emmy Häggkvist, i ett pressmeddelande.

Gustavsbergsvägen 34B, 134 39 Gustavsberg, Sverige