Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Guide: Bästa apparna för umgänge på social distans

Umgås med vänner och familj på distans.
Umgås med vänner och familj på distans.

Att du måste hålla avstånd från vänner och familj är ingen anledning att inte umgås. I dag finns det många digitala alternativ där du kan videochatta, yoga, spela spel eller kolla på film tillsammans med dina vänner – det är bara att låta kreativiteten flöda. Vi guidar till en rad sociala appar.

ANNONS
 1. Houseparty Det lättaste sättet att ha en gemensam spelkväll – även om ni alla stannar hemma. Här kopplar du upp dig med dina vänner i en videochatt där ni samtidigt som ni ser varandra kan spela ett utbud av enkla spel som frågesport, gissa ordet, pictionary, med mera. Åtta personer kan spela tillsammans.  
  Pris: Gratis, men vissa spel kostar extra
 2. Zoom Chattappen som blivit den nya mötesplatsen för både vänträffar och morgonmöten. Man kan även använda sig av olika bakgrunder och effekter, något som är kul om det används med finess.
  Pris: Den simplaste funktionen är gratis
 3. Google Hangouts Googles egna applikation för videosamtal. Vad man gör av dessa videosamtal är upp till ens egen kreativitet. Starta en bokklubb, yoga med din träningskompis, anordna en digital aw/middag, kolla på film tillsammans eller bara prata.     
  Pris: Gratis
 4. FaceTime Det kanske mest lättillgängliga sättet att ha videosamtal – förutsatt att du har någon av Apples produkter. Om båda har en Iphone är det bara rikta kameran mot sitt eget ansikte och därefter kan ni se varandra och prata.  
  Pris: Gratis (om du har en Iphone eller Mac)
 5. Bunch Ytterligare en app där man ser varandra och kan spela lättsamma spel tillsammans.
  Pris: Gratis, men vissa spel kostar extra
 6. Netflix Party Med streamingtjänstens nya app kan du och dina vänner titta på filmer och tv-serier tillsammans – trots att ni är långt ifrån varandra. Appen synkar era uppspelningar och har en gruppchatt där ni kan chatta om det ni tittar på i realtid. Allt som krävs är en dator med Google Chrome. Läs mer här.
  Pris: Gratis

Stockholm, Sverige