Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Läsarnas favoriter: Här är de artiklar ni läst mest 2019

Uteserveringar, hundar och vegankäk drog läsning under årets första månader.
Uteserveringar, hundar och vegankäk drog läsning under årets första månader.

Guider till uteserveringar och hundvänliga ställen samt en krognyhet om en vegansk restaurang – det är ämnena som lockat mest läsning hittills under året.
Här är Allt om Stockholms Topp 3-artiklar 2019.

ANNONS
  1. Hundvänliga ställen
    Under början av 2019 publicerade vi en artikel om hur stockholmarna skämmer bort sina hundar – samtidigt guidade vi till 13 schyssta ställen där din hund kan få testa livet som slottshund, där både hund och matte/husse får äta middag och massa andra ställen där du lyxar med – och shoppar till – din  hund. Den guiden gillade ni läsare, för artikeln är mest läst hittills 2019.
  2. Takterrasser och uteserveringar
    Många verkar också ha längtat efter vårsolen och varit nyfikna på ställen där det går att njuta av det fina vädret. Vår guide till stans takterrasser och uteserveringar är nämligen nummer två bland årets mest lästa artiklar.
  3. Vegansk krognyhet
    Att gänget bakom Greasy Spoon slog upp vegankrogen Diry Vegan på Södermalm blev också en stor nyhet. För vem gillar inte flottiga burgare, pommes, mayo och lökringar – helt utan animaliska produkter? (I så fall får du inte heller missa vår guide till veganska krogar i Stockholm – den hittar du här)

BUBBLARE

Utöver Topp 3 från 2019 seglade även ett par gamla artiklar upp bland de mest lästa artiklarna i år.

Däribland vinterns billigaste krogrunda – med buss 4 som publicerades i december. Trots att det inte längre är vinter går den såklart lika bra att göra nu på våren, eller sommaren för den delen. Den som vill kan ju byta ut bussen mot en cykel (eller varför inte en sparkcykel)!

En guide till stans bästa hamburgare verkar heller aldrig slå fel, särskilt inte när det är killarna från sajten Burgerdudes som hjälper oss att lista stans tio bästa burgarställen. Artikeln gjordes förra våren, men funkar bra även denna vår –både vad gäller läsning och guidning.

 

Stockholm, Sverige