Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Minigolfbanor utomhus öppnar rekordtidigt – här kan du spela

Hans Olofsson, Golfbarens grundare, på bangolfanläggningen i Aspudden.
Hans Olofsson, Golfbarens grundare, på bangolfanläggningen i Aspudden.

Det här året drar utomhussäsongen på stans minigolfbanor i gång extra tidigt. Golfbarens anläggningar i Aspudden och Jungfrusund har redan öppnat och lagom till skärtorsdagen är även aw-klassikern i Kristineberg redo att "puttas" på.

ANNONS

Det är coronaviruset som gör att banan i Kristineberg, med äventyrliga bangolfbanor och alkoholservering, öppnar redan på skärtorsdagen. Och smittorisken är också något som man tänker på, skriver Golfbaren.

– Vi desinficerar våra klubbor och bollar innan och efter spel, vi jobbar mer med take away än innan och vi möblerar mer glest än normalt. Vi kommer även begränsa spelgruppers storlek och antal på banan för att möjliggöra spel och umgänge på lagom avstånd, säger grundaren Hans Olofsson i ett pressmeddelande. 

Golfbarens anläggningar i Aspudden och Jungfrusund har redan öppnat. Inomhusbanan Swing by Golfbaren har haft stängt sedan mitten av mars.

Mer bangolf utomhus i Storstockholm

Siggesta Gård på Värmdö har både discogolf och äventyrsgolf utomhus som håller öppet redan nu. Läs mer här.

Brostugan på Drottningholm har sedan början av 70-talet haft en 18-hålsbana. De har också öppet nu. Läs mer här.

Tantogårdens Bangolfklubb öppnar upp sin 18-hålsbana på betong lördagen den 18 april intill vattnet i gröna Tantolunden. Läs mer här.

Stockholm, Sverige