Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Guide: Så överlever du alla hjärtans dag som singel

Ett gäng singlar som har kul.
Då må sakna partner eller romantisk dejt, men låt inte det hindra dig från att ha kul.

Snart är det dags igen för den mest onödiga dagen på året: Alla hjärtans dag.
Vi ger dig tips hur på hur du klarar dig under kvällen utan någon romantisk partner.

ANNONS

Ät middag med vänner

En trevlig middag ute på stan är alltid härligt en fredagskväll som denna. Och i goda vänners sällskap mår man som bäst. Om ni vill undvika alla nykära par så bör ni boka bord på den minst romantiska krog ni kommer på. Ställen med stark belysning brukar kunna hålla turturduvorna borta. Tips är att boka bord tidigt – alla hjärtans dag är en högtid för krogar.

Var: På din favoritrestaurang.
När: När det passar.

Musikalisk blind date

På den här klubben är det inte du som går på blind date, utan det är kvällens dj:s som paras ihop utan vetskap. Det är Osignat som ligger bakom eventet Date Night. I evenemanget står det att de inte planerar att para ihop besökarna, men att de hoppas skapa en ny super duo bakom dj-båset.

Var: Little T8ng, Hornsgatan 66.
När: Klockan 22 till 03.

Dubbla hip hop-konserter

Under samma kväll så lirar två av Sveriges just nu största artister, Z.E och Lamix, i Stockholm. Z.E intar Annexet och i Hornstull spelar Lamix på Debaser. Så två riktigt heta konserter att välja mellan på fredagskvällen. Biljetter finns fortfarande kvar i skrivande stund, men det finns risk att det tar slut.

Var: Annexet, Arenatorget 1 och Debaser, Hornstulls strand 4.
När: Z.E spelar någon gång mellan 20 och 22. Lamix går på scen ungefär vid 22.

Middag för singlar

Den 14 februari firar Singel i Sverige  landets singlar genom att anordna singelmiddagar. Som de uttrycker så är det inte det lättaste att hitta nya vänner eller kärleken i dessa digitala tider. Så därför bjuder de in till middag för singlar i alla åldrar, oavsett om de letar kärlek eller vänskap.

ANNONS

Var: Restaurang Axela, Götgatan 73.
När: Startar klockan 19.00.

Lär dig om hjärtat

I alla hjärtans dag så definierar ordet hjärta saker som kärlek och romans. Men hjärtat är egentligen ett organ, som inte styr våra känslor. Under evenemanget Nyfiken på hjärtat kommer bland annat överläkaren Anders Hansen prata om hur vi kan leva på ett sätt som är snällare mot våra hjärtan. Finns även cava till aw-priser.

Var: Nobelprismuseet, Stortorget 2.
När: Museet öppnar dörrarna klockan 17. Programstart är klockan 18.

Dansa med en tår på kinden

Här är eventet för dig som vill peka finger åt dagen, och romantiken den firar. Du kanske just blivit dumpad eller sviken av alla du dejtar. För alla trasiga hjärtan där ute så anordnar Klubb Panda evenemanget Alla brustna hjärtans dag. Det utlovas popdängor och videoprojektioner i love sucks-anda.

Var: Snotty Seaside, Lindvallsgatan 11.
När: Mellan klockan 20 och 01.

Stockholm, Sverige