Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Rysk DJ ska få stela stockholmare att dansa

I början av augusti kan du lära dig argentisk tango i Kungsträdgården.
I början av augusti kan du lära dig argentisk tango i Kungsträdgården.

Ryska DJ Aman kommer till Vinterviken och i Kungsan blir det argentinsk tango. Här är fem dansevent under bar himmel.

ANNONS

Ectstatic dance med DJ Aman

Dansupplevelsen ecstatic dance och DJ Aman från Ryssland kommer till Vinterviken den 19 juli. Alla, oavsett ålder, är välkomna att komma dit och dansa fritt till musiken i en trygg atmosfär. Helst dansar du barfota och eventet är drog- och alkoholfritt. Här är ett smakprov på musiken.

När: 19 juli, klockan 18.00-21.30
Var: Vinterviken
Inträde: 80 kronor (betalas på plats med swish eller kontanter)


Danskväll på Hötorgsterrassen

Zumba Joy Stockholm feat. Gilmar Dance bjuder in till dans till olika tropiska rytmer på Hötorgsterrassen med fri entré. Fyra olika dansinspiratörer leder dansklassen, sedan är det öppet dansgolv. Dessutom finns det streetfood-kök och en  folkölsbar på plats. Alla nivåer är välkomna. Kvällen arrangeras av Zumba Joy Stockholm i samarbete med Bruce-appen. Allt du behöver göra är att ladda ner appen, skapa ett konto gratis, leta upp passet (här är länken) och boka en plats.

När: 19 juli, klockan 17.00-20.00
Var: Sveavägen 17
Inträde: Fritt


Latin- och salsadansfest

I slutet av juli spelar även DJ L’ Flow & DJ Roka tillsammans med DJ Isra på Hötorgsterrassen. Då bjuds bland annat på musikstilar som latin, cumbia, reggaeton, mambo, salsa, bachata, merengue och dancehall på två olika dansgolv.

När: 28 juli, klockan 14.00-21.00
Var: Sveavägen 17
Inträde: Fritt

ANNONS

Rueda i Vasaparken

Varje söndag (om det inte hällregnar) fram till den 19 augusti bjuder Sabor Lation in till Rueda i Vasparken. Under en timme, med start klockan 14, lär de ut Salsa Cubana och Rueda de Casino till alla som vill. Därefter spelas Salsa Cubana och Timba fram till klockan 17.

När: Söndagar, klockan 14.00-17.00
Var: Vasaparken
Inträde: Fritt


Argentinsk tango i Kungsträdgården

En måndag i månaden i sommar dansas milonga på dansbanan i Kungsan framför scenen med DJ Garzón. Den 6 augusti kan du gå en timmes gratis prova på-lektion för nybörjare med Ernesto Garzón & Lilly Unkic från Tango Amor. Regnar det ställs eventet in, duggar det lite kör de på scenen.

När: 6 augusti, klockan 18.00-21.00
Var: Dansbanan i Kungsträdgården
Inträde: Fritt

Stockholm, Sverige