Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Disco på pizzerian och sista Trädgården

Trädgården stänger, Hives röjer och Andreas Bjunér (t.h) fixar festival i helgen
Trädgården stänger, Hives röjer och Andreas Bjunér (t.h) fixar festival i helgen

Den här helgen är klubbsommaren slut på riktig: ridån går ner på Trädgården och sista kvällen med gänget blir på lördag. Desutom kan du käka brunch i sällskap med DJ:s, spana in alternativ scenkonst eller gå på integrationsfestival.

ANNONS

The Hives på Grönan

Rockbandet the Hives ska stöka runt på Gröna Lunds scen – hösten kanske är annalkande men värmen från scen går inte att missa. Konserten börjar 20.00

 

Foodtruck-SM

Matvagnar från hela landet gör upp om vem som är Sveriges bästa foodtruck i Kungsan på lördag. Samtidigt fylls hela Kungsträdgården av allehanda street-food hela dagen. Läs mer här:

Ny street food-festival flyttar in i Kungsan

Superfest på Debaser

På Fredag kväll är det 15 år sedan Debaser öppnade i Slussen. För att fira har man fest på Debaser strand och har bjudit in en rad historiska DJ:s för spela.

Som de själva skriver: Det blir klubbarna, DJs, musiken, tajta Cheap Mondays-jeans och festen, som tar dig tillbaka till 2000-talet. Fri entre innan 23.00

Pizzadisco

I helgen spelar Eya Mathilde Neïla Bourguiba och Jade Shadey D’econzac Mbaskivor på pizzastället 18/98 i Moodgallerian för att få en mer dansat lunchkänsla, skriver tidningen Nöjesguiden.

Sista natten med gänget

På lördag är det avslutningsfest på utomhusnattklubben trädgården. Rykten på stan säger att detta kan vara sista kvällen någonsin för Trädgården, en fråga som arrangörerna snyggt undvikit på sistone.

ANNONS

Fest för integrationen

Den 9 september bjuder Föreningen Hej med samarbetspartners för andra året in till en stor, inspirerande Hejfestival med musik, spel, lek, dans, mat och mycket mer. Hejfestivalen arrangeras för att nyanlända och etablerade svenskar ska få tillfälle att få mötas under festliga former och går av staplen på Clarion hotel, i Skanstull.

Stark öl fest

Nej det är inte särskrivet utan det handlar om ett evenemang på Carnegiebryggeriet där du förutom att dricka/prova öl även  kan delta i en styrketävling. Det blir även livemusik – folkfestvarning alltså. Bryggeriet ligger i Hammarby sjöstad, på Ljusslingan 15.

Fringefestivalen

Fringefestivalen, för alternativ scenkonst pågår hela helgen runt om i stan, bland annat kan du se en operasångare prova på stand-upyrket.

 

Stockholm, Sverige