Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Fotografer och influencers ska inspirera på Fotografiskas mässa

Fotomässa på Fotografiska 26-28 april.
Den 26-28 april är det fotomässa på Fotografiska.

I helgen är det fotomässa på Fotografiska. Där delar professionella fotografer och influencers med sig av sina bästa tips på hur du tar ditt fotograferande till nästa nivå.

ANNONS

Fotografiskas fotomässa drar igång på fredagen och pågår hela helgen. Här samlas både professionella fotografer såväl som personer med ett fotointresse.

Mässan riktar sig till alla som vill ta sitt fotograferande ett steg längre – oavsett om du använder analog eller digital teknik, printar papperskopior eller lägger ut bilderna på sociala medier.

Flera föredrag

Under de tre dagarna kan du få inspiration från en rad föredragshållare.

Alison Jackson, som är aktuell med sin utställning Truth is Dead på Fotografiska, kommer att prata om varför vi tror på falska bilder och naturfotografen Brutus Östling, som fotograferar fåglar och för böcker, är på plats och ger tips.

Dessutom kan du höra psykologiprofessorn Emily Holmes förklara varför bilden har så stor makt över känslan.

Influncers ger sina tips

En nyhet för i år är att Fotografiska också bjudit in flera influencers. De kommunicerar ständigt med foto i sina kanaler och kommer under helgen att dela med sig av sina tips – till exempel hur du smartast fotar mat och mode med mobilen.

 

I entrépriset ingår biljett till Fotografiskas aktuella utställningar med Alison Jackson (Truth is Dead), Jessica Silversaga (När du blundar så svävar jag), Jesper Waldersten (Waldersten All Over) och Rahul Talukder (Made in Bangladesh).

Kolla in hela helgens program här.

ANNONS

När: 26-28 april
Var: Fotografiska, Stadsgårdshamnen 22

Fotografiska, Stadsgårdshamnen, Stockholm, Sverige