Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Din bästa Stockholmsguide

Korvfest, dagsfest och folkfest i helgen

På lördag är det dags för ännu en dagsfest på Trädgården.
På lördag är det dags för ännu en dagsfest på Trädgården.

Fet korvfest på Hjärtat, minifestival i Vinterviken, förfest till Gagnef, gratis parkyoga och så kommer Bamse på besök till Skanstullshallen. Här är sju heta helgtips.

Korvfest på Hjärtat

På fredagkvällen kör korv- och ölhaket Hjärtat på Östermalm SummerWurst. Det vill säga korvfesternas korvfest. De utlovar glitter på grillen, dans i din byxa, underhållning, musik och givetvis öl och korv. Senare på kvällen fortsätter festen på Swedish Brewing Co.

När: Fredag, 16 juni, klockan 16-21. Var: Linné­gatan 16 på Östermalm

 

Sommarfestival i Vintervikens Trädgård

På lördag kör skivbolaget Hybris sin första minifestival för sommaren i den dolda oas som är Vintervikens Trädgård i Aspudden. På plats kommer det att bjudas på livemusik från den lovande svenska popscenen med artister både från Hybris och andra skivbolag. Mat och dryck finns på plats. Spana in lineupen härKöp biljett här. Sedan blir det efterfest på Landet (Telefonplan) klockan 21-01.

När: Lördag, 17 juni, klockan 15-22. Var: Vinterviksvägen 30

 

Förfesta med Gagnef-folk

Tre veckor kvar till musikfestivalen i Gagnef. Men redan nu på lördag kan du stöka till det och känna in stämningen (och folket) på Bleck när det vankas förfest.

När: Lördag, 17 juni, klockan 14-20. Var: Katarina Bangata 68

 

Dagsfest#2 på Kåken

Årets andra dagsfest på Kåken är här. Stökig fest, hiphop och hits utlovas under dagen. Kom i tid!

När: Lördag, 17 juni, klockan 14-18. Var: Regeringsgatan 66

 

Daytime Sessions på Trädgården

Även Trädgården kör dagsfest när det är dags för ännu en upplaga av deras Daytime Sessions. Den här gången bjuds det på musik från bland andra Adriana Lopez, Takaaki Itoh, Maayan Nidam (live), Stockholm Murder Girls, Jessie Granqvist med flera.

När: Lördag, 17 juni, klockan 14-03. Var: Hammarby Slussväg 2

 

Här tipsar Allt om Stockholms bloggare Mats Wurnell om helgens bästa klubbar

 

Gratis parkyoga

På söndag kan du yoga med Atmajyoti i Vasaparken Helt gratis. Bara att ta med egen matta. Obs, vid regn ställs klassen in, men du som känner för att betala en slant kan dra till Atmajyotis yogastudio på Sigtunagatan 8 för en inomhusklass 15.45.

När: Söndag, 18 juni, klockan 15.30-16.30. Var: Vasaparken

 

Folkfest vid Skanstullshallen

På söndag går starten för Bamseloppet, ett lopp för de minsta, till förmån för Läkare Utan Gränser. Själva loppet är redan fullbokat men förutom själva loppet kommer man kunna delta i andra aktiviteter som att prova handboll, parkour eller Bamses hinderbana, måla ansiktet, tävla i femkamp och mycket mer. Dessutom kommer Bamse på besök.

När: Söndag, 18 juni, klockan 10-16. Var: Södermalm i anslutning till Skanstullshallen

 

Stockholm, Sverige