Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Lyssna, löp och loppisfynda – här är din helg

Klä dig för jobbet du vill ha! I helgen kan du köpa kläder som kändisar har haft på sig.
Klä dig för jobbet du vill ha! I helgen kan du köpa kläder som kändisar har haft på sig.

Fynda i bagageluckor, köp Kakan Hermanssons gamla kläder eller flanera på vårutställningar.
Vi listar åtta sätt att ha en alldeles alldeles underbar fredag, lördag och söndag!

ANNONS

Du kan dra på AW-häng på TAKET…

Med anledning av det fina vädret håller Slakthuset en smygpremiär för sin härliga takterass – och det är inget inträde! Lapa sol och drinkar i goda vänners sällskap. Klockan 15-22.

…eller gå gratis Orionteaterns konserter…

Lyssna på den prisbelönta duon med det artistnamnet Siri Karlsson ge en magisk konsert i en lika förvirrande genre – modern folkmusik. Fredag 20:00-23:00.

…ta ett besök till Gerlesborgsskolans vårutställning…

Vid Ropsten pågår en konstutställning signerad Gerleborgsskolans elever. Hela helgen, klockan 12-16, på Jägmästargatan 2B.

…spana in en historisk loppmarknad…

Visste du att världens största bakluckeloppis sparkar igång på Solvalla på lördag? Här behövs inga bord att sälja från – slå bara upp bagageluckan och kränger dina bästa (eller sämsta) grejer till hugade spekulanter. Läs mer här!

…se screeningen av Cup Iran på Färgfabriken…

ANNONS

Agnes Lo-Åkerlinds nya dokumentärserie följer ett svenskt lag på fotbollsturnering i Iran. Passa på att se den på Färgfabriken, där en diskussion om serien äger rum efteråt, med Farvash Razavi som medverkar i serien. Söndag 13:00-14:30.

…löp med Wings for Life…

Spring för hela ryggmägen! På söndag går Wings For Life av stapeln, ett lopp för välgörenhet där deltagare förföljs av en bil. I Kalmar kan man löpa framför en riktig bil men i Hagaparken ordnas en specialvariant av loppet – deltagarna laddar ned en app och jagas istället av ett virtuellt fordon. Klockan 13:00 på söndag.

…fynda på kändistät modeloppis…

Make it Last heter loppmarknaden för hållbarhet, där en rad kända (och några okända) svenskar säljer sina begagnade prylar för att promota hållbarhet. In på söndag och köp Silvana Imams gamla jacka eller Kakan Hermanssons strumpor! Klockan 12:00-16:00, Östermalmsgatan 26A.

…eller sitt bara under en korkek och lukta på blommorna – det kan vara härligt det med!

Stockholm