Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Miriam Bryant på Hornhuset

Miriam Bryant
Miriam Bryant

När vår klubbreporter listar helgens bästa klubbar och fester hittar vi både techno, en festival på Nobelberget och Miriam Bryant på Hornhuset

ANNONS

Sista helgen. 15-16 september på Sommargården

Nu stänger nöjespalatset på Fleminggatan för gott. De senaste åren är det klubbarna WKND och Sommargården som huserat i klubblokalerna, och nu bjuds det upp till stor avslutningsfest med hela 80 dj’s under två kvällar.


Absolutely 90s. Fredag 16 september på Club Backdoor

Stans nya gayklubb bjuder in till premiär för Absolutely 90s och dans till Army of Lovers, Ricky Martin, Leila K med mera. Jessika Folcker uppträder live och bakom skivspelarna står Ander Olsson, Pamela och Tilde Fröling.


Wild Combination. Fredag 15 september på Södra Teatern

Elektroniskt och dansant på Södran med den vilda kombinationen Rastanils, Loffe Uhlin och Yourhighness bakom skivspelarna.


Guy J. Fredag 15 september på Slakthuset

Israeliske Guy J bjuder på tre timmar atmosfärisk house och techno efter det att svenske Burn Residency-vinnaren Peter Ratkay värmt upp dansgolvet. På det lilla golvet spelar bland andra Andreas Kärrfelt och Ty’sTyle.


Gather Music Festival. Lördag 16 september på Nobelberget

Konferensen och musikfestivalen Gather avslutas med stor fest på Nobelberget. Musik från akter som Omar Souleyman, Superpitcher, Sebastian Mullaert & Ulf Eriksson och Genius of Time samt Red Bull Sound Select med Stefflon Don, Lady Leshurr, Lamix med flera.


Technorum. Lördag 16 september på Vodkabaren

Technorum är ett nytt elektroniskt koncept med fokus på house och techno. Här tar de över ”Stockholms minsta nattklubb” Vodkabaren mellan 17-23 och bjuder upp till dans med MacLee, Caroline, Andreas och Peter Ratkay bakom skivspelarna.


Stay Shoreline. Lördag 16 september på Laika/Hornhuset

Klubben Stay Shoreline flyttar från Södra Teatern till Hornhuset vid Hornstull. Kvällens stora stjärna heter Miriam Bryant och hon får sällskap av namn som Henric De La Cour, Fredrik Strage och Tess Törner.

Stockholm, Sverige