Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

90-talsfest, djungelbaluns och retro-dans

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om stans bästa dansgolv den 23-24 mars
Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om stans bästa dansgolv den 23-24 mars

Vår klubbreporter Mats Wurnell tipsar om stans bästa dansgolv den 23-24 mars. Helgen bjuder på allt från 90-talsfest med Whigfield och djungeltechno på Nobelberget till retroklubb på Debaser och mycket mer.

ANNONS

RaFa Sessions. Fredag 23 mars på Fasching
Discjockeyn och producenten Rasmus Faber styr klubbskutan och bjuder på house-musik med spännande live-inslag. Denna kväll gästas han dessutom av Junior från Storbritannien. Festen börjar vid midnatt.

Back2Back. Fredag 23 mars på Slakthuset
Drum and bass-gänget i Back2Back är tillbaka på Slakthuset och får denna natt finbesök från London i form av Xtrah. Dessutom spelar Estated, JNB, I.Spaceman och Rzt.

Hobo 1 year anniversary. Fredag 23 mars på 5emman/Hobo
Hotellet Hobo vid Brunkebergstorg firar ett år och bjuder in till fest på sin nya stökiga bar/miniklubb 5emman. Musiken styrs av de mycket erfarna plattvändarna Mika Snickars och Johanna Beckman som utlovar disco, house och funk.

XXXL Absolutely 90’s. Fredag 23 mars på Club Backdoor
”The best and Gayest club north of Ibiza” hyllar 90-talet med Whigfield (Saturday night…) live på scenen. Väljer skivor på stora golvet gör Anders Olsson och Tilde Fröling, och på house-golvet bestämmer Daniel Olsson.

Binh m.fl. Fredag 23 mars på Under Bron
Populäre Binh gästar från Berlin och får ta över ett dansgolv som värmts upp av Henrik Bergqvist och Velv.93. En våning upp blir det musik från Pininga, Lyzza, Dinamarca och Ghazal.

Stockholm Gathering. Lördag 24 mars på Nobelberget
Klubbkonceptet Stockholm Gathering gör åter nedslag på Nobelberget och bjuder på djungeltema med dans till house och techno av italienska Musumeci samt Stockholms-duon Very Addictive.

Klubb RomCom. Lördag 24 mars på Södra Teatern
Temat är romantiska komedier och arrangörerna lovar att bjuda på musik från de bästa filmerna, discodans och ballonger. Det låter väl som en fest?

VHS Vision. Lördag 24 mars på Debaser
Här är klubben som hyllar VHS, synthwave-musik och retrokultur i stort. Finfin kväll med live-framträdanden av Timecop1983 (NL), Dana Jean Phoenix (CA) och Parallels (CA) samt VHS Vision och Fredrik Strage i dj-båset.

Neu. Lördag 24 mars på Neu/Berns
Techno till 05 i Berns källare med Markus Homm (8 bit/Mobilee/Still Hot) från Berlin samt residenterna Bäcksvart & Simon Kiisk.

ANNONS

Brooklyn Nights. Lördag 24 mars på Morfar Ginko
Baluns med fri entré mitt på Södermalm. I baren spelar Mr. Tophat och lil’miso & softguy, och i källaren är det Ghazal och Dinamarca som bjuder upp till dans.

Tanz Oaze. Lördag 24 mars på Slakthuset
Dags för den elektroniska klubben Tanz Oaze som denna lördag bjudit in Britta Unders från Berlin. Spelar gör även Mini & Fabian Tanz samt Pontus Unghanse och Kata.

Stockholm, Sverige