Tryckare, tropisk hetta och snabba bilar
Elton John på Gröna Lund och sportbilar i helgen.
Elton John på Gröna Lund och sportbilar i helgen.

Tryckare, sportbilar och Elton John i helgen

Helgtips 

Sommaren är i full gång, men vädret hänger inte riktigt med. Det blir till att trotsa regnrusket, dra och dansa tryckare i sommarnatten, kolla sportbilar när de ger sig ut på rally, gå på konsert med Sir Elton John och mycket mer när första helgen i juli är här.

ANNONS

Dansa tryckare i sommarnatten

Efter Valborgsmässokaoset – tryckarklubben Natten är tillbaka på Nobelberget. Den här gången gäller endast förköp som entré. Så i stället för en kväll av kaos, missnöje och trängsel hoppas vi denna gång enbart på härlig stämning, vackra ljud- och ljusinstallationer och en och annan allsång i sommarnatten. Lördag, 1 juli, mellan klockan 21 och 03, smäller det.

Adress: Sickla Industriväg, 6

 

Konsert på Stortorget

Musikföreningen Lyran dyker upp i Stockholm för att gå vaktparader i helgen. På lördag, 1 juli, kommer de även ha en konsert på Stortorget som drar i gång klockan 18. Men bara om det inte regnar. Dra dit, se vaktparaderna och njut av musik – om vädret håller förstås då.

Adress: Stortorget

Fler saker som händer i helgen

Tropisk hetta på Södra Teatern

På lördag, 1 juli, kommer Thomas Gylling, Sveriges kanske varmaste DJ och programledare, till Södra Teatern. Han levererar musik från Tropicopop, Mosquito och Pang Pang Krokodil, men också en hel del nya rytmer och remixer söderifrån. Garanterad tropisk hetta mellan klockan 21 och 02. 

Adress: Mosebacke

 

Carspotting deluxe på Strandvägen

Sportbilsfan? På söndag, 2 juli, har du chansen att se ett gäng sportbilar vid Kungliga Motorbåtklubben. Där går nämligen startlinjen för NexusBall Rally  som fortsätter mot Riga och sedan runt Östersjön. De första bilarna anländer klockan 10.00 och starten går vid 14.00. Enligt ryktena kan du spotta både Lamborghini Aventador, Lamborghini Huracan, Porsche 991, Bentley GTC, Toyota Supra med flera.

Adress: Strandvägen (Kungliga Motorbåtklubben)

 

Elton John på Gröna Lund

Den 6 juli 1971 stod han på Stora Scen i samband med en av sina allra första turnéer. Sedan dess har han blivit en av vår tids största artister med över 250 miljoner sålda album och ikoniska hits som ”Candle in the wind”, ”Rocket Man” och ”Your song”. På söndag, 2 juli, klockan 20.00 ställer han sig återigen på Stora Scen.

Adress: Lilla Allmänna Gränd 9

Våra bästa helgtips direkt 
i mejlen – varje fredag!

Fler liknande artiklar

Clara Henry och George Michael
Helgtips

Standup, sommarswing och George Michael

Helgtips

Sockervadd och e-sport på storskärm i helgen

Reagge, yoga och graffiti i helgen
Helgtips

Reggae, yoga i sanden och sprayburk i handen

På lördag är det dags för Skärgårdsfestivalen på Djurönäset
Helgtips

Skärgårdsfestival för hela familjen

Gatukonst i Kungaan
Helgtips

Folkfest när gatuartister samlas i Kungsan

Helgtips

Korvfest, dagsfest och folkfest i helgen