Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

En klubbhelg med något för alla smaker

Stockholm bjuder upp till dans i helgen
Stockholm bjuder upp till dans i helgen

Klubbhelgen 6-7 juli bjuder på terrassdans, dagsfester och nattliga äventyr med allt från techno och reggae till pop och hiphop. Allt om Stockholms klubbexpert Mats Wurnell tipsar om helgens hetaste dansgolv.

ANNONS

Klubb Hångel. Fredag 6 juli på Club Backdoor
Het sommarfest på ”the best & gayest club north of Ibiza”, i regi av Klubb Hångel. 90-talsmusik, guilty pleasure-låtar och glitter utlovas hela vägen till 05.

HOUSE. Fredag 6 juli på Fasching
Ni har väl inte missat att anrika Fasching satsar på house-musik varje fredag från midnatt till 04? Här är det kollektivet Lighthouse som tar över stället och man har dessutom bjudit in en gäst i form av Samo DJ.

Sommardebban. Fredag 6 juli på Debaser
Debaser vid Hornstull hoppar i sommarskruden. Denna kväll är det gänget bakom Panda 2.0 som styr musiken, vilket betyder att det blir pop och indiepop i ”bästa allsångsanda”.

420 Rooftop Sessions. Fredag 6 juli på Slakthustaket
Kvällen bjuder på Sverigedebut av den italienske duon Fideles, samt Nina Wenström och Ben English. Dessutom premiär för ett inomhusgolv som denna fredag huserar UN1ON med Max Gylin och Viktor Stövander.

Hours. Lördag 7 juli på Vretensborgsvägen 5
Sommarklubben Hours i Västberga kör så det ryker. Här spelas det senaste inom urban musiken, och det finns även tillgång till en utomhusdel. I dj-båset står Diegoxmami, DJ JoJoz’ med flera.

Studio 55. Lördag 7 juli på Thaiboat
Disco, house och sommarsoul spelas av Michael Eklöf och Sebastian Gudding. Här utlovas även stans snyggaste drinkar, trevligt folk, god mat och trevlig stämning till 01.

Soundkilla Reggae Lounge. Lördag 7 juli på Söderkällaren
Premiär för det nya veckoklubben Soundkilla Reggae Lounge, i källaren på Söderkällaren. Varje lördag kommer det att bjudas på reggae och dancehall av duktiga dj’s. Arrangörerna hoppas på en blandad publik med både musiknördar och partyfolk.

Street Life Rhythm intar Fristaden. Lördag 7 juli på Kvarteret
Techno-etiketten Street Life Rhythm intar Fristaden på stans nya sommarklubb Kvarteret. I dj-båset hittar vi Dansband3000 (Benjamin Mull & Damien Eie) samt Abstrs från Göteborg.

Pon Di Lawn. Lördag 7 juli på Trädgården
Dagsfest på Trädgården från klockan 14 med Wah Gwan Twon (NYC) samt Safari Sound, Binnie Smalls, Rut Roos, Hasti B och Miss DJ. Och ja, du kan se fotbollen på plats.

ANNONS

Vibe Crib Stockholm. Lördag 7 juli på Hötorgsterrassen
Mer central terrass-fest går nog icke att finna. Mysiga underground-vibbar utlovas när Citrusklubben, Claire Hardman, Den End, Johanna Lindberg, Roger Alvarez och Samis & Dominic DiCoco styr musiken.

Stockholm, Sverige