Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

Erik Lundin spelar på Vasasteatern i vår

Erik Lundin är aktuell med nytt album och turné i vår.
Erik Lundin är tillbaka med ny musik. I vår spelar han på Vasateatern i Stockholm.

I vår släpper den hyllade artisten Erik Lundin sitt debutalbum Zebrapojken och turnerar i Sverige – med ett stopp på Vasateatern.

För snart fyra år sedan släppte Erik Lundin den kritikerrosade EP:n Suedi och prisades bland annat på Grammisgalan, Musikförläggarnas Pris och P3 Guld. Ett år senare kom uppföljaren Välkommen Hem.

Snart är han återigen tillbaka med ny musik. Den 7 december släpptes den första singeln Andetag, som gästas av Cherrie, från det kommande debutalbumet Zebrapojken.

– Jag minns en dag under turnén med Håkan Hellström förra sommaren, då jag var tvungen att gå från svart kostym och en väns begravning till scenkläder och ställa mig på arenascenen framför tusentals människor på kvällen. Känslorna blir randiga. Lite som mitt liv, som varvats med både goda och dåliga nyheter. Zebrapojken representerar de randiga känslorna, såsom glädje och sorg, säger Erik Lundin i en kommentar.

Den nya plattan släpps 1 mars, 2019. Därefter följer en turné med stopp på Vasateatern den 13 april, biljetterna släpps i dag.

Vasateatern, Vasagatan, Stockholm, Sverige