Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide

Tommy Myllymäki gästspelar på Ulriksdals värdshus

Tommy Myllymäki, kreativ ledare för Svenska Brasserier, Fanny Sturén, restaurangchef Ulriksdals Värdshus & Maria Hult, trädgårdsmästare vid Ulriksdals Värdshus
Tommy Myllymäki, Fanny Sturén, och Maria Hult

Den kände kocken satsar på grönsaker när han gästar Ulriksdal vid Edsvikens strand.

Kändiskocken Tommy Myllymäki har varit på gång med egen krog ute på Djurgården i flera år.

Ännu har inget hänt men de som vill käka hans mat i en blandning mellan stadslivet och lantlig idyll kanske ändå kan glädjas att Myllymäki gästar Ulriksdals värdshus inom kort

Det är så närodlat det kan bli

Tommy Myllymäki

Under fyra kvällar i juni och med endast 36 gäster per kväll kommer kocken, tillsammans med sina kollegor  Pi Le, Viktor Westerlind och Johan Lindberg, servera en sexrättersmiddag gjord på nyskördade råvaror från krogens trädgård.

Nybörjarens guide till vegan-Stockholm

–  Det är så närodlat det kan bli med endast ett par meter från jord till bord, säger Tommy Myllymäki, i en kommentar.

Tommy Myllymäki, Viktor Westerlind, Johan Lindberg & Pi Le

Tommy Myllymäki, Viktor Westerlind, Johan Lindberg & Pi Le

De datum som gäller är 11-12 juni samt 18-19 juni och menyn blir i huvudsak vegetarisk, med få inslag av kött eller fisk.

Boka här

Ulriksdals Värdshus, Solna, Sverige