Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

20-rätters och plasthandskar när Punk Royale gästar Royal Park

Royal Park Sthlm
Royal Park Sthlm bjuder in till kulinariska gästspel och livekonserter i sommar.

Storhotellet intill Brunnsviken och Hagaparken satsar på kulinariska gästspel och livekonserter med svenska artister i sommar. Först ut att ta över uteserveringen är den välkända krogen Punk Royale som utlovar ett fyrverkeri av högkvalitativa råvaror, plasthandskar och annat skoj.

ANNONS

I sommar satsar Royal Park Sthlm på att bjuda in aktörer och artister att gästspela och nyttja den stora utomhusytan med utsikt över Brunnsviken och den nybyggda scenen i trädgården.

På lördag 30 maj blir det kulinariskt gästspel på hotellets bakficka.

20 annorlunda rätter

Då tar Jocke Almqvist och gänget från Punk Royale över uteserveringen i trädgården, med sitt koncept ”Total överkörning” som består av 20 annorlunda rätter med tillhörande dryckespaket.

– Vi ser fram emot att dra igång sommarens gästspel på Royal Park med ett fyrverkeri av högkvalitativa råvaror i utflippade presentationer med plasthandskar och diverse annat skoj, säger Jocke Almqvist, grundare och kreativ ledare på Punk Royale.

Livekonserter på bakfickan

På scenen i vad som kallas Royal Park Sthlm Bakficka och terrassen kommer flera svenska artister att uppträda under sommaren – men endast för 40 personer i taget där alla har minst två meter emellan sig.

Det bjuds även på fler gästspelande krogar.

Fakta

Paketerbjudanden för premiären med Punk Royal 30/5


Total Överkörning:

Middag à 20 serveringar, dryckespaket à 8 serveringar, entré till Royal Park Sthlms Bakficka för efterspel. Sittningstider 17.30-18.00 samt 20.00-20.30. Pris: 2495 kronor/person


Total Överkörning & Övernattning:

Total Överkörning (enligt ovan) samt en natt i Superior Dubbelrum, frukost, access till Haga Health Club. Pris: 2 995 kronor/person

 

 

Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm, Frösundaviks allé, Solna, Sverige