Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

TÄVLING AVSLUTAD: Vinn besök på kinakrog och biobiljetter

Tävling The Farewell
Hårda bud i Changchun. Tävla med Allt om Stockholm och Nonstop Entertainment för att vinna biljetter och en middag!

Årets feelgoodfilm är redan här? Komedin The Farewell har hyllats av både biobesökare och kritiker och 10 januari har den premiär i Stockholm.
Nu kan du tävla med Nonstop Entertainment och Allt om Stockholm och vinna biobiljetter samt en middag på en riktig kinakrog långt från ”fyra små rätter”.

ANNONS

Billi blir hemkallad från New York till släkten i Changchun. Fastän de vet att familjens matriark, farmor Nai Nai, bara har veckor kvar att leva har de bestämt att inte låta Nai Nai själv få veta att hon är sjuk. Ett bröllop används som förevändning för att familjen ändå ska kunna samlas och ta farväl.

I regi av Lulu Wang och med komedistjärnan Awkwafina (Ocean’s 8, Crazy Rich Asians) i huvudrollen. Awkwafina belönades med en Golden Globe och filmen är en favorit inför Oscarsgalan.

15 vinnare kan vinna två biobiljetter var och dessutom kan en lycklig vinnare få en middag på äkta kinesiska restaurangen Eat East (som fick fina betyg av Allt om Stockholms krogtestare).

Så här gör du:

1. Anmäl dig till Allt om Stockholms nyhetsbrev Helgpepp, där du varje torsdag får redaktionens bästa helgtips, de senaste nöjesnyheterna och de bästa guiderna till stan.

2. Tipsa om vilken som är Stockholms bästa Kinakrog.

Vi drar vinnarna bland de inkomna motiveringarna.

Anmäl dig till Helgpepp

* indicates required
Email Format

ANNONS

Allt om Stockholm kommer att använda informationen du lämnar i det här formuläret för att skicka ut nyhetsbrev. Om du samtycker till att också få utskick från våra samarbetspartners, klicka i rutan nedan.

Du kan när som helst avregistrera dig genom att klicka på länken i botten på något av våra nyhetsbrev. Vi lämnar inte ut någon personlig information. Vill du veta mer om hur vi hanterar personlig information, besök vänligen vår hemsida. Genom att klicka på knappen nedan godkänner du att vi hanterar din information enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.