Hittar din position
Snart klart
Laddar recensioner
Snart klart
Allt om Stockholm
Din bästa Stockholmsguide
ANNONS

Hotell i Vasastan söker ”professionell lägenhetstestare”

Nobis
Blique by Nobis är på jakt efter någon som vill kvalitetssäkra hotellets lägenheter för långtidsvistelser.

Om du gillar att bo på hotell och äta dina måltider på restaurang kanske Blique by Nobis nya tjänst som "professionell lägenhetstestare" är något för dig. Haken? Du får inte lämna hotellets 12 000 kvadratmeter på tre dagar.

ANNONS

För snart ett år sedan slog Blique by Nobis upp dörrarna i Vasastan – med 249 hotellrum, två restauranger, tre barer, en innergård och en takterrass. Nu är hotellet på jakt efter någon som vill kvalitetssäkra livet i deras lägenheter för långtidsvistelser.

Den anställde åtar sig att bo i en ”Longstay Studio” i tre dagar – utan att lämna hotellets 12 000 kvadratmeter.

Lev på hotellet i 72 timmar

Det ingår alltså i uppdraget att äta alla måltider i någon av hotellets två restauranger eller laga egen mat i lägenhetens kök.

Lägenhetstestaren har också möjlighet att utföra dagsaktiviteter på egen hand – inom ramarna för vad hotellet har att erbjuda förstås. Till exempel går det fint att träna i gymmet, basta eller ta en konstrunda i hotellets lounge.

Uppdatera hotellets instagram-konto

Dessutom har du tillgång till hotellets concierge service dygnet runt.

– Vi letar helt enkelt efter en hotellälskande livsnjutare som vill kvalitetssäkra hela upplevelsen och utvärdera allt ifrån badrumsprodukterna från Byredo till ljudkvalitén på lägenhetens Marshall-högtalare, säger Morsi Khaled, VD Blique by Nobis.

Motkravet: Du ska hålla hotellets instagramföljare uppdaterade under din vistelse och lämna en skriftlig rapport om dina upplevelser efter anställningens slut.

Kolla in jobbannonsen här.

 

ANNONS
Blique by Nobis, Stockholm, a Member of Design Hotels™, Gävlegatan, Stockholm, Sverige